​Grønland

I Grønland udfører virksomheden følgende ydelser:​

  • ​Renovering og udbygning af tankanlæg

  • Inspektion af stålskorstene, tanke og beton

  • Industriel overfladebehandling

  • Industrigulve

  • Opstilling af tanke

  • Opførelse af industrihaller

  • Boligrenovering

Projekter

Se billeder og beskrivelse af  byggeprojekter til:

Renovering og udbygning af tankanlæg

Ommen & Møller A/S indgår i en partneraftale sammen med KNI Polaroil, Masanti A/S og Polar El A/S omkring renovering og udbygning af KNI Polaroils tankanlæg på hele Grønland. De op til 30 år gamle tankanlæg gennemgår en gennemgribende renovering, der ud over levetidsforlængelse af anlæggene, sigter imod en forbedring af anlæggenes funktion, sikkerhed og miljø.

Effektiv korrosionsbeskyttelse af stål- og betonkonstruktioner

Ommen & Møllers A/S har med sine mange års erfaring, kombineret med den nyeste viden og teknologi, indarbejdet et af markedets bedste kvalitetssikringsprogrammer.

Kvalitetssikringen/korrosionsbeskyttelsen kan anvendes både før og efter skaden er sket - i begge tilfælde med økonomisk fordel og det visuelle indtryk.

Inspektion af stålskorstene, tanke og beton
Ommen & Møller A/S har i en årrække udført inspektion på det grønlandske energiselskab Nukissiorfiits stålskorstene, tanke og beton. Skorstene, tanke og beton inspiceres af Ommen & Møllers specialuddannede personale.

Overfladebehandling af tanke
Ommen & Møller A/S udfører overfladebehandling på stålkonstruktioner over alt i Grønland. Opgaverne løses på baggrund af mange års erfaring inden for overfladebehandling – som sikkerhed for en succesfuld udførelse af projekterne.

Industrigulve
I samarbejde med fiskeriindustrien har Ommen & Møller A/S imødekommet de skrappe krav, der stilles til effektive og holdbare industrigulve i meget aggressive miljøer. Løsningerne er udført under hensyntagen til de konkrete forhold, der findes for den enkelte opgave.

Adresse:

Hovedafdeling

Ommen & Møller A/S

Brunde Vest 4

6230 Rødekro

CVR: 29144206​

Underafdeling:

​Ommen & Møller A/S

Skiltemagervej 1

8722 Hedensted

CVR: 29144206​

Kontakt:

Tlf.: +45 74 64 74 33

Fax: +45 74 64 74 37

E-mail: om@ommen-moller.dk 

Faktura: faktura@ommen-moller.dk 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.